Mer om bloggen!

Jag som startade Fritidsinspiration heter Elin Fahlander. Jag jobbar som fritidspedagog och har gjort det ända sedan jag examinerades 2008 från Lärarhögskolan i Stockholm. Först hade jag tänkt att bli lärare, men då jag märkte att min barnsliga personlighet passar ypperligt på fritids vet jag att det är där jag ska stanna.
Jag startade Fritidsinspiration för att samla alla goda och inspirerande idéer jag vet att så många av er håller på. Ju mer vi kan utbyta erfarenheter, tips och idéer desto mer utvecklande blir vårt jobb. Det är förhoppningsvis vägen till ett fritids som sprudlar av kreativitet, glädje och företagsamhet både hos elever och personal.
Tanken är inte att det enbart är jag som ska skriva här. Jag vill att det här blir som ett forum där man lätt kan söka reda på tips om olika ämnen, stort som smått. Därför behöver jag er hjälp att bygga upp en bas med inspiration, artiklar och tankar om fritids. Vill du bidra? Skicka ett mail till mig på elin.fahlander@bredband.net där du skriver din text, skickar med bilder. Du kan också begära rättigheter att skriva inlägg, men det är rekommenderat att du bara söker rättigheterna om du tänker dig att posta inlägg fler än en gång.
Med förhoppning om ett gott samarbete och mängder av inspiration!

Lämna en kommentar